Категории продукти
SPARTAN
COLT
A&K
A2A
Marushin
Airguns
Snow Wolf
Firefox
Ares
CONDOR
MIL-TEC
ICS
Airsoft Surgeon
3M
IMI Defense
Mechanix
KSC
G&P
Ultimate Upgrade Series
KWC
Socom Gear
PDI
SHS
Airsoft Systems
MadBull
Intellect
WELL
ImaX
Airsoft други
Gunfire
Bioval
Xtreme Precision
King Arms
AGM
Army Armament
G&G Armament
Skilhunt
Olight
Jing Gong
Walther
Swiss Arms
Tasmanian Tiger
KWA
KJ Works
Guarder
Flyye Industries
Element
Deep Fire
Classic Army
ASG
VIVA ARMS
WE
H.K
CYMA
CYBERGUN
Tokyo Marui
D-Boys
Само регистрирани потребители може да оценяват артикулите
Гласувайте за този артикул
(Оценка 3 от 1 глас)
H&K USP Compact
429,00 лв.
Продуктът е изчерпан

Детайли

 

Хеклер и Кох представиха USP през 1993 година като военно и полицейско оръжие.

Пистолетът използва модифицирана система на Браунинг с накланяне на задната част на цевта. Живота на пистолета достига респектиращите 20 000 изстрела, чрез патентована дъмпферна система, която освен намаляване на влиянието на отката върху механизмите омекотява и намалява чувствително отката, предаван на стрелеца.

USP е изработен с високо устойчива рама от полимери с интегрирани планки от неръждаема стомана, повишаващи здравината на оръжието. Полимерната рама му придава изключително висока устойчивост на удари, влага, киселинност, температурни промени, а също така улеснява поддръжката му.

Външните части на оръжието са покрити с екстремно здраво нитро-газ покритие, а вътрешните механизми са обработени по Dow-Corning технология, която освен предпазване от ръждясване намалява триенето на детайлите и подобрява износоустойчивостта.

Тези технологии са използвани за повече от две години от подводничарите на германския флот за защита на екипировката им като в резултат не се е появила и следа от ръжда.

Дизайнът на USP е много удачен, контролните лостчета се достигат без промяна на позицията на ръката по време на стрелба. Ръкохватката е набраздена така, че да осигури стабилен захват независимо от изпотяването на ръката или замърсяване.

Конструкцията на спусъка позволява безпроблемна стрелба с ракавици. Системата за освобождаване на пълнителя се различава от стандартната с бутон, като при USP освобождаването на пълнителя се извършва чрез лост, намиращ се под скобата, обхващаща спусъка, което прави практически невъзможно нежелано падане на пълнителя при хващане на оръжието.

Лостчето на предпазителя едновременно служи и като декокър – след вкарване на патрон в патронника и вдигане на предпазителя пистолета е в положение единично действие - изстрелът се извършва с малко усилие и къс ход на спусъка. Но ако след зареждане предпазителя се натисне силно надолу петлето се освобождава безопасно и тогава първият изстрел се произвежда с голямо усилие на спусъка в положение двойно действие. Предпазителната система на оръжието позволява носене с патрон в патронника, без опасност от нежелан изстрел, но трябва да се отбележи, че законодателството в България забранява това.

За качествата на пистолета убедително говори това, че след леки модификации USP е приет на въоръжение в Бундесвера под наименованието Р8, след преминаване на жестоки тестове. USP compact (компактната версия) от своя страна също след малки промени е приета на въоръжение във федералната полиция на ФРГ.

Като цяло USP е едно прецизно изработено, добре конструирано оръжие, което съчетава в себе си всички съвременни изисквания.

 

Автор на текста: Николай Ангелов

 

==================

 

Еърсофт реплика на тайванската фирма KWA. 1:1 с оригинала. Напълно автентична маркировка.

 

Начална скорост  - 320 fps

Тегло - 730 грама

 

 
 
 

Избор на език:
Избор на валута:
BG
EN
количка
Вие имате
0
продукта в количката
Забравена парола
Най-купувано
Партньори