Категории продукти
SPARTAN
COLT
A&K
A2A
Marushin
Airguns
Snow Wolf
Firefox
Ares
CONDOR
MIL-TEC
ICS
Airsoft Surgeon
3M
IMI Defense
Mechanix
KSC
G&P
Ultimate Upgrade Series
KWC
Socom Gear
PDI
SHS
Airsoft Systems
MadBull
Intellect
WELL
ImaX
Airsoft други
Gunfire
Bioval
Xtreme Precision
King Arms
AGM
Army Armament
G&G Armament
Skilhunt
Olight
Jing Gong
Walther
Swiss Arms
Tasmanian Tiger
KWA
KJ Works
Guarder
Flyye Industries
Element
Deep Fire
Classic Army
ASG
VIVA ARMS
WE
H.K
CYMA
CYBERGUN
Tokyo Marui
D-Boys
Само регистрирани потребители може да оценяват артикулите
Гласувайте за този артикул
(Оценка 3.5 от 2 гласа)
Golden Beretta M92F
Тегло

1050 грама

349,00 лв.
Продуктът е изчерпан

Детайли

 

Оръжейните майстори Beretta са родом от градчето Гардоне Вал Тромпиа (провинция Брешиа), разположено между Милано и Венеция в дъното на планинска долина, недалеч от езерото Гарде в подножието на Алпите. Най-старият документ, който ни е известен, описва една поръчка от Венеция от 1526 г. за 184 дула на аркебузи, изработени от арсеналния дом на майстор Бартоломео Берета, за които са заплатени 296 дуката.
 
Наследниците започнали да произвеждат и механизми, след което се впуснали в изработването на готови оръжия. Прочути в цяла Европа, те поддържали тесни връзки със Швейцария и Германия. След като през 1797 г. Венеция се присъединява към Франция, провъзгласения за император Наполеон Бонапарт принуждава фамилията да стане доставчик на императорските войски. Ватерло бележи началото на един кризисен период за фабриката по отношение на военни поръчки. За да оцелее Пиетро Берета (1791-1853 г.) се преориентира към спортните и ловни оръжия, което се оказва превратен момент от развитието на фирмата, където сега по-малко от една трета от произвежданите оръжия са за военни цели. Макар и да знае, че е на челно място в прогреса, фамилията познава и цената на традицията. Тя продължава, както винаги, да използва, поне за ловните си оръжия, "само желязо и орехово дърво".
 
Beretta M92FS (първоначално обозначаван като 92-SB-F) е разработен през 1983 г. и е резултат от следващите изменения в 92-SB, засегнали формата на спусковата скоба и предната част на ръкохватката – станало е по-удобно да се държи оръжието с две ръце. Освен това, били поставени нови пластмасови чирени, канала на цевта е била вече хромирана, а външните детайли се защитавали с брунитон – покритие от типа на тефлоновото. 92-F под условното название "пистолет М-9" през 1985 г. е постъпил на въоръжение в американската армия и спецслужбите, а така също и в армиите на ред други държави. Съвременните пистолети от този модел външно не се отличават от модела 92-FS.
 
 
==============================
 
Реплика на може би най-известния италиански пистолет Beretta M92FS. Използван в американската армия под името М9. Производител са тайванците от WE. Пистолета е изцяло от метал. Гумирани ръкохватки за максимално удобство. Лимитирана серия - 24К златно покритие.
 

Принцип на действие: Gas Blow Back


Режим на стрелба: Semi Auto


Начална скорост: 325 fps


Ефективна бойна дистанция: 45 метра


Подходящи топчета: Висококачествени 0,20гр. до 0,25гр.


Hop Up: Регулируем


Тегло: 1080g гр.


Капацитет на пълнителя : 25+1 топчета


Мърдаща затворна рама: ДА


Дължина: 217 мм.


Дължина на цевта : 100мм.


Задвижваща сила: GreenGas

 

Не се продава на лица под 18 години. 2 години гаранция. 

Избор на език:
Избор на валута:
BG
EN
количка
Вие имате
0
продукта в количката
Забравена парола
Най-купувано
Партньори