Категории продукти
SPARTAN
COLT
A&K
A2A
Marushin
Airguns
Snow Wolf
Firefox
Ares
CONDOR
MIL-TEC
ICS
Airsoft Surgeon
3M
IMI Defense
Mechanix
KSC
G&P
Ultimate Upgrade Series
KWC
Socom Gear
PDI
SHS
Airsoft Systems
MadBull
Intellect
WELL
ImaX
Airsoft други
Gunfire
Bioval
Xtreme Precision
King Arms
AGM
Army Armament
G&G Armament
Skilhunt
Olight
Jing Gong
Walther
Swiss Arms
Tasmanian Tiger
KWA
KJ Works
Guarder
Flyye Industries
Element
Deep Fire
Classic Army
ASG
VIVA ARMS
WE
H.K
CYMA
CYBERGUN
Tokyo Marui
D-Boys
Само регистрирани потребители може да оценяват артикулите
Гласувайте за този артикул
(Оценка 0 от 0 гласа)
Glock 23 TAN
299,00 лв.
Продуктът е изчерпан

Детайли

Здравейте. Искам да задам един въпрос . За какво се сещате като човек каже Glock ? За лопати ? за ножове или за Glock 17 ? Ако сте се сетили за някое от тези неща, явно този път сте в грешка. Днес ще си говорим за Glock 19 или за 23, или ... хмм за 32 може би ... 

Нека все пак първо да видим от къде тръгва Glock.


През 1963 година Гастон Глок, който имал машиностроително инженерно образование, основава Glock Ges.m.b. с 38 души персонал в Deutsch-Wagram, близо до Виена, Австрия. Започва с производството на различни пластмасови и метални изделия от типа на дръжки за врати и кухненски съдове. От 1970 год. разширява производството си и с различни изделия за Австрийската армия, като полеви ножове, укрепващи инструментални средства, тренировъчни и осколочни ръчни гранати и ремъци за стрелково оръжие - картечници MG74-3 и MG42. През 1980 г. Австрийската армия решава да потърси нов пистолет за въоръжение и предлага сътрудничество и на фирма Glock за разработването на нов 9мм пистолет. В 1982 год. след продължителна работа Гастон Глок събира група експерти по огнестрелно оръжие от цяла Европа, които за три месеца изработват опитния образец на Glock Модел 17 и го предоставят на Австрийската армия за изпитания. Като цена модела е бил с 25% по-евтин от най-близките конкуренти. В края на 1982 год. Австрийското правителство уведомява Глок, че Glock Модел 17 е бил одобрен и дава поръчка за първите 25 000 пистолета.
Сега, защо от началото казах, че ще разгледаме вместо един цели 3 пистолета indecision Тайванците от KJ си го наричат Глок 23, но на практика това може да бъде съвсем спокойно и Глок 19 и 32. Трите пистолета са на практика абсолютно еднакви като размери, но се различават по поебрипаса с който работят.

Glock 19 – 9x19, 9x21 (IMI)
Glock 23 - .40 S&W
Glock 32 - .357 SIG

От тук натам ще говорим за Glock 23.

 

======================

 

 

Избор на език:
Избор на валута:
BG
EN
количка
Вие имате
0
продукта в количката
Забравена парола
Най-купувано
Партньори